buna ziua,
inseamna ca dvs aveti drepturi depline in ceea ce priveste minorii , dvs hotarati ce si cum se intampla in ce ii priveste pe copii fara a mai fi nevoie de tata .
va rog spuneti mi si mie cum ati obtinut acest lucru / pe ce motiv ?. v am dat un mesaj privat .. multumesc mult !
am deschis un proces pt stabilire domiciliu minori.plus avantaj eu a fost ca am avut martori care au asistat la comportamentul lui agresiv.eu de fapt am cerut scoaterea din drepturi dar am inteles ca nu se poate .de asta intrebam si eu ce inseamna ,.mi sa facut ancheta sociala iar paratul nu sa prezentat la nici un proces plus ca are inca un proces pe rol pt furt calificat.
dar intrebarea mea este ca in cazul in care vreau sa plec cu copii in alta tara pot sa plec fara semnatura lui?si certificatele raman cu acelas nume sau trebuie sa le schimb cu numele meu de familie?
Data: 2015-12-16 Ora: 09:00
Complet: C3
Solutie: Admite cererea Pronuntata in data de 2015-12-16
Solutia pe scurt: Admite acţiunea civilă avand ca obiect „stabilire domiciliu minor”, formulată de reclamanta PDA, .., în contradictoriu cu paratul CTV, .., aşa cum a fost precizată şi, în consecinţă : În baza art. 448 rap. la art. 400 alin. 1 Cod civil, stabileşte locuinţa minorilor CDT, născut la data de 11.04.2009, CAM, născută la data de 12.02.2011 şi CD născut la data de 15.09.2013, la reclamantă. În baza art. 448 Cod civil rap. la art. 397 Cod civil dispune ca autoritatea părintească asupra minorilor CDT, născut la data de 11.04.2009, CAM, născută la data de 12.02.2011 şi CD născut la data de 15.09.2013, să fie exercitată exclusiv de către reclamantă.. În baza art. 448 Cod civil, rap. la art. 402 alin. 1,2 şi art.529 al.1,2 Cod civil, obligă paratul să plătească reclamantei lunar, cu titlu de pensie de întreţinere pentru minorul CD născut la data de 15.09.2013 suma de 192 lei, începand cu data introducerii acţiunii – 16.04.2015 şi pană la majoratul minorului. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria VD. Pronunţată în şedinţa publică de la 16 decembrie 2015.
Tip solutie: Hotarare
aceasta e hotararea .puteti sa mio explicati putin ca nu prea inteleg termeni
eu sunt reclamata