avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... citatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

citatie

Buna seara,sunt chemat in instanta in data de 19 februarie 2016 in calitate de intimat in proces cu 2 persoane in calitate de apelant + o firma de asigurari care si ea este tot in calitate de apelant,cu exemplare motive de apel si cu mentiunea de a depunde intampinare in termenul procedural.Cat de grav este si am nevoie de avocat pentru a ma prezenta?
Cel mai recent răspuns: Catalyyn92 , utilizator 22:23, 18 Decembrie 2015
Dacă nu va apărați în mod calificat puteți avea surprize neplăcute.

Dvs. știți dacă va permiteți sa va angajați avocat și ce avocat ați putea angaja.
Nu este obligatoriu sa angajați avocat.

E bine însă să aveți redactata ca lumea întâmpinarea deoarece este o cerere importanta în apărare.
Trebuie sa va faceti apararile! Daca nu s-ar putea sa trebuiasca sa platiti daune, pentru ca asta rezulta din ceea ce ati prezentat dumneavoastra. Eu va sfatuiesc sa consultati si sa va luati un avocat!
dar firma de asigurari nu trebuie sa plateasca ea??in prima faza respectivii au cerut firmei de asigurari aprox 100 de mii de euro,iar decizia tribunalului a fost sa le acorde undeva la 30 de mii...iar firma de asigurari nu a fost de acord cu aceasta hotarare si acum am primit si eu citatie in care scrie ce am zis mai sus..e destul de grav nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere alt termen la recurs? pacurariu maria pacurariu maria Daca nu am inaintat intampinare la recurs pot cere o amanare sa imi formulez intre timp intampinarea astfel sa ma incadrez in cele 5 zile pentru a mi se lua in ... (vezi toată discuția)
Cum pot amâna primul termen al recursului? catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Pe 13.06.2013 este primul termen de recurs. eu am calitatea de intimat si doresc sa stiu daca pot cere amanare pentru luare la cunostinta de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! care este rolul unei persoane intervenient intr-un ... leonardy44 leonardy44 buna seara! care este rolul unei personae -intermitent intr un dosar? multumesc! (vezi toată discuția)