avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina radiata din circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina radiata din circulatie

Buna ziua am o problema foarte mare am cumparat o masina inscrisa in romania de la cneva care nu era proprietar masina a mers din mama in mana mam dus sai fac itp si surpriza masina e blocata in sistemul rar am fost la rar intreb care e treaba cu masina cica cartea nu e buna intreb in staga si in dreapta cartea este buna ii trimit scrisoare lu proprietar care e pe carte si talon ma suna el si imi zice ca masina e radiata din circulatie din 2013 cui ia dato nu a vrut so inscrie pe numele lui .Intrebare ce fac eu cu masina o mai pot inscrie in romania nu conteaza cum sunt constient ca trebuie platita taxa dar asta e am luato sau ii dau foc si gata
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:52, 18 Decembrie 2015
costescuciprian a scris:

zice ca masina e radiata din circulatie din 2013

Cererea de radiere din circulatie este cerere irevocabila si are drept consecinta interzicerea circulatiei definitiva pe drumurile publice a autovehiculului
Pentru a recupera din prejudiciu puteti sa dati vehiculul la unitati specializate dezmembrari auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract auto, masina radiata? next007 next007 Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Am cumparat in 2006 decembrie o masina inmatriculata.Am facut contract de vanzare cumparare la un birou de acte de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism aclin_mary aclin_mary AM CUMPARAT O MASINA ACUM 5 LUNI DE LA O PERSOANA DIN BUCURESTI CARE O AVEA PE NUMELE LUI, DUPA 5 LUNI AM VANDUT MASINA ALTEI PERSOANE, FARA CA EU SO O TREC PE ... (vezi toată discuția)
Buna seara vin și eu cu o întrebare cineva din familie a rulat ... Tomi tmv Tomi tmv Buna seara vin și eu cu o întrebare cineva din familie a rulat cu mașina fără itp și RCA a fost oprit de poliție și i sa luat talonul și plăcuțele ... (vezi toată discuția)