LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
MESAJUL TOVARASULUI NICULAE CEAUSESCU PENTRU TARA:
*-DRAGI TOVARASI si PRETENI….,
EU SUNT NICULAE CEAUSESCU,
AM INVIAT DIN MORTI SI M-AM REANCARNAT PRIMA DATA IN ILIESCU, PENTRU CA AM O DATORIE SFANTA, SA DUC TARA PE CELE MAI INALTE CULMI ALE PROSTIEI. PENTRU CA MAI SUNT INCA TOVARASI CARE NU S-AU INSCRIS IN PARTIDUL PROSTILOR, AM REINVIAT SI M-AM REINCARNAT IN GEOANA PROSTANACUL IAR PE VANGHELIE L-AM NUMIT RESPONSABIL CU PROSTIA IN BUCURESTI - CAPITALA TARII. ACUM POT SA DORM FERICIT ALATURI DE ELENA PENTRU CA, TOVARASI, ROMANIA SE AFLA PE MAINI BUNE, CAPABILE SA CONSTRUIASCA COMUNISMUL SI SA DEZVOLTE TARA SI PROSTIA PANA LA INFRANGEREA TOTALA A CAPITALISMULUI.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
morala:
-Ceea ce se intampla astazi in Romania determina si mortii sa iasa din mormant si sa spuna ceva...-online.:)):)):)):)):))
Doi prieteni:
- Hei ce-i cu tine? De ce ai un ochi vanat?
- Ieri am fost la masa la socri...
- Si?
- Inainte de masa a trebuit sa spunem rugaciunea...
- Si?
- Am facut greseala sa ma uit tocmai la soacra-mea cand am zis "si fereste-ne Doamne de rele"
Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe: -"ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!"
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
-"De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou???"
Barbatul raspunde foarte calm:
-"Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine...
Elevii unei clase au fost fotografiati, iar diriginta lor incerca sa-i convinga sa cumpere pozele:
- Ganditi-va, copii, ce dragut va fi atunci cand veti fi mari si va veti uita la fotografii spunand
"Uite-o pe Oana - acum e avocat" sau "Uite-l pe Mihai - acum e doctor"...
Din clasa se aude o voce:
- Uite-o pe diriga - acum e moarta!
Intr-o gospodarie din Ardeal, control al unei asociatii de protectie a animalelor:
-Bade, ce a mancat acest porc in aceasta dimineata?
-Poi......laturi, sa traiti, si ce-a mai ramas de la noi.....
-Hmmm...nu e bine....va bateti joc de aceasta fiinta, o hraniti cu resturi...amenda 200 lei.
Ziua urmatoare, alt control, comisie mixta.
-Ce a mancat acest porc astazi?
-Sa vedeti....iaurt, pizza , friptura, desert....sa traiti...
-In aceasta perioada de criza...este o risipa....nu e posibil...cand atatia copii mor de foame....amenda 500.
A treia zi, din nou control;
-Ce a mancat, bade, porcul?
-Apai, domnule draga...io azi-dimineata i-am dat 10 lei ...apai io stiu ce si-o luat cu ei?
- Vai, dragă, în realitate căsătoria nu este aşa cum mă aşteptam; sunt chiar deziluzionată!
- Oh...de ce spui asta?
Imaginează-ţi că din noaptea aceea, cu o săptămâna înainte de căsătorie, Petrică n-a mai dat nici un semn că ar vrea să mai facem dragoste.
Oribil... După părerea mea, ar trebui să divorţezi!
- Dar... Petrică nu e soţul meu!
Acum trebuie să fiu foarte atentă, nu cumva să rămân însărcinată.
Dar sotul tău şi-a făcut vasectomíe!
- Tocmai de aceea… tocmai de aceea !.
Un tânăr se duce la o ghicitoare, se aşează la masa pe care este un bol de cristal şi ea îi spune:
Văd că dumneata, ai doi copii.
Asta s-o crezi matale. Am trei copii!
Ghicitoarea zimbeste şi-i dă replica:
- Asta s-o crezi matale!
Comentariul unei mame:
- Ce ghinion pe biata fetiţa mea... A nimerit un soţ încornorat !
Sã mai și râdem
trope_doi
De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
[b]Despre viata[/b]
Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)