avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... BANCURI !
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

BANCURI !

LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
nucu$ a scris:

nucu$ a scris:

nucu$ a scris:

DESPRE INGINERI(autoflagelare)
Actul Unu
Doi studenti la inginerie mergeau prin campus cand unul dintre ei spune:
- De unde ai bicicleta asta superba?
Al doilea raspunde:
-Sa vezi, ieri mergeam pe aici gandindu-ma la referatele mele, cand a aparut in fata mea o medicinista superba, pe aceasta bicicleta.. Si-a scos toate hainele si mi-a spus: "Ia de la mine orice poftesti".
Celalalt da din cap intelegator si zice:
- Ai facut o alegere buna. Hainele ei probabil nu ti se potriveau!

Daca v-a placut, trecem la actul urmator:bow:

Am inteles...Nu v-a placut!Asa ca incerc
- Actul Doi :
Un arhitect, un artist si un inginer discutau despre cu cine e mai bine sa iti petreci timpul, cu nevasta sau cu amanta.
Arhitectul a zis ca prefera sa fie cu nevasta, asa putea construi fundatia la o relatie vesnica.
Artistul a spus ca prefera sa fie cu amanta. In ea gasea mai multa pasiune si mister.
Inginerul a spus ca prefera sa le aiba pe amandoua.
- Amandoua?! au intrebat ceilalti.
- Da. Daca ai o nevasta si o amanta, fiecare se va gandi ca esti cu cealalta si atunci poti sa stai la serviciu sa-ti termini treaba pe ziua urmatoare.
NB:(orice asemanare cu cel din biblioteca=exclusa!)
???

E plictisitor? Atunci inchei cu ultimile doua acte
- Actul Trei
- Optimistul: paharul e pe jumatate plin.....
- Pesimistul: paharul e pe jumatate gol.
- Inginerul: paharul are dublu din capacitatea necesara.

- Actul Patru
Un inginer traversa un drum cand broasca din basme ii atrage atentia si ii spune:
- Daca ma saruti voi deveni o printesa frumoasa.:vishenka::love:
Inginerul ia broasca de pe drum si o baga in buzunar.
Broasca a repetat mai tare:
- Auzi, daca ma saruti, voi ramane cu tine toata saptamana.. :yes:
Inginerul a scos-o din buzunar, i-a zambit si a varat-o inapoi.
Atunci broasca a strigat:
- Fii atent domnule, daca ma saruti, voi deveni o printesa frumoasa, voi ramane toata saptamana cu tine si voi face ORICE vrei. :yeah:
Inginerul o scoate din buzunar, ii zambeste si o pune inapoi.
Broasca disperata devine isterica:
- Mai, ce-i cu tine. N-auzi ca-s o printesa frumoasa si ca voi face dragoste cu tine o saptamana?! Care-i baiul? De ce nu ma saruti odata naibii?! :clapping:
Inginerul ii raspunde:
- Auzi, ba, eu sunt inginer. N-am timp de muieri, dar sa dai de o broasca vorbitoare... asta chiar e interesant!!:rolleyes:
Concluzii?? -Data viitoare

Iata si concluziile:
Tine cont de aceasta observatie:
- Daca dimineata cand te trezesti, constati ca nu esti inginer, esti norocos =D>
-Daca te trezesti, nu esti inginer si o blonda spectaculara doarme linga tine in pat, esti ingrozitor de norocos:thumbup:.
-Daca te trezesti, esti inginer si o blonda superba doarme in pat linga tine ...
…… nu te stresa, inca visezi :innocent:!
Daca poti citi acest mail esti binecuvintat de doua ori :
-Una : pentru ca cineva si-a adus aminte de tine.
-A doua : pentru ca iti merge Internet-ul , ceea ce intra in domeniul miracolelor. !:tooth::giggle::rofl:
Câţiva politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de ţară, maşina se izbeşte de un copac şi accidentu-i gata! Aflat în trecere, un ţăran cu frica lui Dumnezeu îi adună, îi îngroapă pe loc şi îşi vede de treabă. După un timp, se observă lipsa politicienilor. Anchetă, reconstituire, interogatorii. În cele din urmă, ajung şi la ţăran. "Când ai ajuns la locul accidentului mai era vreunul în viaţă?", îl întreabă anchetatorul pe ţăran. "Unii dintre ei ziceau că sunt, dar poţi să-i crezi pe ăştia?!"

>>Cat castigi pe ora?
>>
>>Cu voce timida si cu ochii plini de asteptare, micutul il priveste pe tatal sau si intreaba:
>>- Taticule, cat castigi pe ora?
>>Tatal, preocupat si cu un zambet sever, raspunde:
>>- Fiule, aceste lucruri nu te privesc pe tine. Nu ma mai deranja, te rog!
>>Copilul insista:
>>- Dar, taticule, spune-mi cat castigi pe ora?!
>>Reactia tatalui, la fel de severa, dar totusi, ca sa fie lasat in pace, raspunde:
>>- Cinci dolari.
>>Atunci copilul il intreaba:
>>- Tata, poti sa-mi dai doi dolari, te rog?
>>La aceasta intrebare, tatal se supara si cu multa bruschete ii spune:
>>- Acesta este motivul pentru care ai vrut sa stii cat castig pe ora? Du-te in camera ta si culca-te, ca trebuia deja sa dormi! Si sa nu ma mai deranjezi... baiat profitor!...
>>Un pic mai tarziu, stand ingandurat in fata televizorului, tatal reflecta putin la discutia cu baiatul sau. Se simte putin vinovat si realizeaza ca a fost prea dur cu el. Se gandeste ca poate cel mic are nevoie de bani sa cumpere ceva de mare interes pentru el si-si face mustrari de constiinta ca l-a repezit. Se ridica si pleaca spre camera copilului, deschide usa usor, baga capul si vede ca cel mic inca nu a adormit. Intra in camera si il intreaba cu voce scazuta:
>>- Dormi, fiule?
>>- Nu, tata...
>>- Uite, fiule, ai aici cei doi dolari pe care i-ai cerut...
>>Baiatul intinse manutele si lua banii si, luminandu-se la fata, spuse:
>>- Multumesc, taticule!
>>si bagand manuta sub pernuta mai scose trei dolari. Si ii spuse tatalui sau:
>>- Taticule, acum sunt fericit... am deja cinci dolari.
>>- Bine, fiule. Acum, spune-mi pentru ce aveai nevoie de bani? il intreba tatal curios.
>>Copilul raspunse, cu ochii stralucitori:
>>- Taticule, ai putea sa-mi vinzi o ora din timpul tau?

B-)
:offtopic:Voi cat castigati pe ora?!B-)
MIHAI GRIGORE a scris:

>>Cat castigi pe ora?
>>
>>Cu voce timida si cu ochii plini de asteptare, micutul il priveste pe tatal sau si intreaba:
>>- Taticule, cat castigi pe ora?
>>Tatal, preocupat si cu un zambet sever, raspunde:
>>- Fiule, aceste lucruri nu te privesc pe tine. Nu ma mai deranja, te rog!
>>Copilul insista:
>>- Dar, taticule, spune-mi cat castigi pe ora?!
>>Reactia tatalui, la fel de severa, dar totusi, ca sa fie lasat in pace, raspunde:
>>- Cinci dolari.
>>Atunci copilul il intreaba:
>>- Tata, poti sa-mi dai doi dolari, te rog?
>>La aceasta intrebare, tatal se supara si cu multa bruschete ii spune:
>>- Acesta este motivul pentru care ai vrut sa stii cat castig pe ora? Du-te in camera ta si culca-te, ca trebuia deja sa dormi! Si sa nu ma mai deranjezi... baiat profitor!...
>>Un pic mai tarziu, stand ingandurat in fata televizorului, tatal reflecta putin la discutia cu baiatul sau. Se simte putin vinovat si realizeaza ca a fost prea dur cu el. Se gandeste ca poate cel mic are nevoie de bani sa cumpere ceva de mare interes pentru el si-si face mustrari de constiinta ca l-a repezit. Se ridica si pleaca spre camera copilului, deschide usa usor, baga capul si vede ca cel mic inca nu a adormit. Intra in camera si il intreaba cu voce scazuta:
>>- Dormi, fiule?
>>- Nu, tata...
>>- Uite, fiule, ai aici cei doi dolari pe care i-ai cerut...
>>Baiatul intinse manutele si lua banii si, luminandu-se la fata, spuse:
>>- Multumesc, taticule!
>>si bagand manuta sub pernuta mai scose trei dolari. Si ii spuse tatalui sau:
>>- Taticule, acum sunt fericit... am deja cinci dolari.
>>- Bine, fiule. Acum, spune-mi pentru ce aveai nevoie de bani? il intreba tatal curios.
>>Copilul raspunse, cu ochii stralucitori:
>>- Taticule, ai putea sa-mi vinzi o ora din timpul tau?

B-)
:offtopic:Voi cat castigati pe ora?!B-)

B-) Ar fi comic, daca n-ar fi tragic...
Vreau să mor liniştit, în timp ce dorm, la fel ca bunicul meu. Nu ţipând de groază, ca pasagerii lui.

Alte discuții în legătură

Sã mai și râdem trope_doi trope_doi De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand... [b]Despre viata[/b] Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)