avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... BANCURI !
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

BANCURI !

LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
Iepurasul merge prin padure si pare foarte ocupat. Se intalneste cu vulpea.
- Ce faci bai, rontaila, incotro ?
- Sunt foarte ocupat, ii raspunde iepurasul. Imi pregatesc dizertatia pentru doctorat!
- Zaau ? Si ce tema ti-ai ales ? Intreaba vulpea curioasa.
- Aaaa, e o tema din cinegetica "Cum se prinde, ucide si mananca o vulpe"
- Tu pe mine ma ? Sa ma mananci ?
- Da' ce nu crezi ? Hai in scorbura!
Intra amandoi in scorbura si dupa vreo doua minute iese doar iepurasul cu pielea vulpii pe care o intide pe o creanga. Aceeasi poveste se repeta cu lupul si mai apoi si cu ursul.
A doua zi iepurasul se plimba impreuna cu leul care-l tinea pe iepuras protector, pe dupa umeri.
- Vezi tu mai iepurasule, nu prea conteaza ce tema iti alegi ci cine iti este coordonatorul stiintific.
1. Un bărbat merge cu liftul. La un moment dat, intră o femeie. După două etaje, femeia opreşte liftul, se uită cochet la el, îşi dezbracă bluza şi sutienul şi le aruncă pe jos.
- Hai, fă-mă ca să mă simt ca o femeie.
Bărbatul se gîndeşte puţin, îşi dezbracă cămaşa, o aruncă pe jos şi spune:
- Hai, spal-o şi calc-o.

2. O femeie către un bărbat la o petrecere:
- Dumneata tare semeni cu al treilea soţ al meu.
- Dar de cîte ori aţi fost căsătorită?
- De două ori pînă acum.

3.- Acuzat, recunoaşte că ai greşit.
- Imposibil, domnule judecător, pledoaria avocatului m-a convis că nu am furat.

Prima zii vine Ion acasa si ii spune Mariei:

-Marie, o stii pe Nicoleta secretara mea?A venit azi la munca cu un decolteu misto! Stii cat conteaza?

Maria tacu din si-si vazu de treburile ei. A doua zii vine Ion acasa si-i spune Mariei :

-Marie a venit azi Nicoleta , secretara , o stii nu? cu o fustita mini ! Stii cat contaeza?

Maria la fel tacu si-si vazu de ale ei. A treia zii vine Ion obosit acasa nici nu intra bine pe usa si Maria ii spuse:

-Ioane vazui pe vecinu Costel in spate casii, o avea mai mare ca a ta cu 2 cm.Stii cat conteaza?

stiti ce reprezinta o femeie insarcinata pentru canibali?:-/

raspuns: un ou kinder#-o

trei vampiri se iau la intrecere cine bea mai mult sange;zboara primul departe si se intoarce dupa o ora plin de
sange cu hainele rupte si zice:
bai fratilor sunt numarul unu,vedeti campul acela acolo era o turma de oi si am baut sangele la toata turma ..........al doi-lea raspunde:
da, da asteapta si ai sa vezi cine-i cel mai tare si zboara in cautare de sange.....dupa o ora se intoarece al doi-lea vampir obosit si plin de sange si zice:eu sunt cel mai tare,vedeti voi dealul acela e acolo erau doua turme de oi si eu le-am baut tot sangele...........
al trei-lea raspunde:asteapta sa vezi cine sunt eu.si zboara...............dupa o ora se intoarce obosit,plin de sange si zice:vedeti voi stalpul acela inalt................ehe......eu nu l-am vazut!#-o :tooth:
Ultima modificare: Luni, 3 August 2009
YUKI, utilizator
GLOBALIZARE
-Intrebare: Care este definitia globalizarii?
-Raspuns: Moartea Printesei Diana !
-Intrebare: Cum asa ?
-Raspuns: O Printesa engleza cu un amant egiptean are un accident intr-un tunel francez....
...intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian, imbatat cu wiskey scotian, urmarita fiind de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene.. Si chestia asta iti este trimisa de un roman, iar tu o citesti pe un monitor corean, asamblat de muncitori din Bangladesh intr-o fabrica din Singapore , transportat cu vapoare de indieni si descarcat de sicilieni, transportat din nou in camioane conduse de soferi turci si in final vanduta tie de evrei .
Enjoy,
=D>

Alte discuții în legătură

Sã mai și râdem trope_doi trope_doi De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand... [b]Despre viata[/b] Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)