avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... BANCURI !
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

BANCURI !

LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
- Care este deosebirea dintre un elvetian bogat si unul sarac?
- Cel sarac isi conduce singur Mercedesul.

Care e diferenta dintre Borcea si Dumnezeu ? Ca Dumnezeu nu se crede Borcea
Prietena mea mi-a spus sa fiu mai afectiv. Acum am doua prietene.

- Ai auzit, a murit sefu'
- Da. Si ma tot intreb cine a mai murit odata cu el.
- ???
- Pai scria in anunt ca odata cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajati ai firmei noastre.
O planetă trece pe lîngă planeta Pămînt şi o întreabă:
- Ce mai faci, soro? Nu te-am văzut de milioane de ani!
- Nu prea bine... ªtii... mi-au ieşit Homo Sapiens...
- Nu te îngrijora, o să treacă! Am avut şi eu!

Într-o zi, o soţie se plînge soţului:
- Dragă, sînt nemulţumită că am sînii mici.
Soţul îi răspunde:
- Ia o bucată de hîrtie igienică, freac-o între sîni şi în cîţiva ani ai să vezi că o să-ţi crească.
- De unde ştii? întreabă mirată soţia.
- Cu fundul a funcţionat, nu-i aşa?
Un Maybach mare la stop.Un Tico vine cu viteza din spatele lui si il busheste. Pe ecranul computerului de bord apare: New hardware found!!! Install??

E-mail de la sotie catre sot:
"Trimite-mi bani, ca altfel incep sa calc "stramb!
E-mail de raspuns de la sot catre sotie:
"Calca stramb, si trimite-mi si mie niste bani!"
Cum se numeste un tigan pe bicicleta??
MobilRom

Alte discuții în legătură

Sã mai și râdem trope_doi trope_doi De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand... [b]Despre viata[/b] Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)