avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare sentinta

Buna seara,
Un proces s-a desfasurat la Curtea de Apel, in camera de consiliu . Hotararea trebuie comunicata partilor, sau trebuie ridicata personal de la Curtea de apel ?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: seny2015 , utilizator 14:00, 20 Decembrie 2015
In general se comunica, despre ce este vorba mai exact?
Buna dimineata,
Am facut o plangere impotriva unei ordonante de clasare a unei plangeri penale.
Cu respect,
O sa vi se comunice.
De pe 20 sept pana acum nu mi s-a comunicat. Ce pot face?
Mergeti la arhiva sa verificati daca s-a redactat, eventual depuneti o cerere pentru urgentarea redactarii, ce solutie s-a dispus?

Alte discuții în legătură

Motivare hot. definitiva a jud. de camera preliminara Statescu Statescu Buna seara ! La data de 9 feb.2016, in camera de consiliu s-a pronuntat hot. definitiva a judecatorului de camera preliminara (intr-o cauza penala) prin ... (vezi toată discuția)
Nevoie de indrumare urgenta! c0sminc00l c0sminc00l Buna ziua, am dat in judecata financiarul pentru taxa auto, judecatoria calarasi(de unde sunt eu) mi-a dat castig de cauza, financiarul facand recurs la curtea ... (vezi toată discuția)
Hotarare pronuntata in calea de atac a apelului si necomunicata imbroserv imbroserv Pe data de 10.01.2012 sa judecat termenul si s-a dat solutionare la apel. Nu am primit pana astazi comunicarea solutionarii desi au trecut 3 luni de ... (vezi toată discuția)