avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivare hot. definitiva a jud. de camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivare hot. definitiva a jud. de camera preliminara

Buna seara ! La data de 9 feb.2016, in camera de consiliu s-a pronuntat hot. definitiva a judecatorului de camera preliminara (intr-o cauza penala) prin respingerea plangerii ca fiind nefondata. Au trecut mai bine de 3 luni de atunci si inca nu am primit motivarea. Ce se intampla, nu se mai trimite motivarea sau pur si simplu intarzie ? Multumesc frumos !
Numai trei luni? Stati calm! Eu am o hatarare pe care o astept de 8 luni, nu de trei. Se va da cu siguranta, pentru ca orice decizie a instantei trebuie motivata, dar nu se stie cand niciodata... Oricum, puteti formula o solicitare de urgentare a redactarii motivarii pe care sa o depuneti la instanta care a judecat cauza cu indicarea numarului de dosar.
Mergeti la arhiva sa va interesati daca este redactata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrebare citare martori Agripina1 Agripina1 daca am facut plangere in instanta impotriva ordonantei procurorului /plangere de neurmarire /netrimitere in judecata art.340 ncpp vor fi citate si partile sau ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de nup in instanta Laura50 Laura50 Am primit ordonanta de NUP de la prim procuror dar instanta de judecata a admis plangerea impotriva acestei ordonante si a admis cererea spre judecare pe ... (vezi toată discuția)
Reclamație clasare dosar penal AlexHrt AlexHrt Bună ziua. Am avut un accident, mai exact am acroșat un pieton care s a angajat in traversarea unui drum prin loc nepermis în stare de ebrietate. Acesta în ... (vezi toată discuția)