Buna ziua, am dat in judecata financiarul pentru taxa auto, judecatoria calarasi(de unde sunt eu) mi-a dat castig de cauza, financiarul facand recurs la curtea de apel sa judecat pe data de 18.06.2012 recurs care a fost respins pe motiv ca e nefondat. Am citit pe site-ul portal.just aceasta decizie insa eu nu am fost instiintat de nimeni, am fost la tribunalul calarasi, aceastia mi-au zis ca trebuie sa vina de la bucuresti comunicarea insa au trecut 4 luni si nimic si nu stiu ce e de facut, cum intru in posesia comunicarii ca sa pot merge sa imi iau banii inapoi? Astept un raspuns va rog mult!:sorry:
Verificati la arhiva tribunalului daca s-a intors dosarul de la instanta de recurs, cand se intoarece va definitivati sentinta tribunalului si inregistrati cererea simpla de restituire a taxei la finante.
Daca ati verificat la arhiva tribunalului si dosarul nu s-a intors de la curtea de apel, inseamna ca decizia nu este inca redactata.
Faceti o cerere de urgentare a redactarii si trimiteti-o la curtea de apel prin posta sau fax, avand in vedere ca au trecut mai mult de 30nde zile de la data pronuntarii deciziei.