avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nevoie de indrumare urgenta!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nevoie de indrumare urgenta!

Buna ziua, am dat in judecata financiarul pentru taxa auto, judecatoria calarasi(de unde sunt eu) mi-a dat castig de cauza, financiarul facand recurs la curtea de apel sa judecat pe data de 18.06.2012 recurs care a fost respins pe motiv ca e nefondat. Am citit pe site-ul portal.just aceasta decizie insa eu nu am fost instiintat de nimeni, am fost la tribunalul calarasi, aceastia mi-au zis ca trebuie sa vina de la bucuresti comunicarea insa au trecut 4 luni si nimic si nu stiu ce e de facut, cum intru in posesia comunicarii ca sa pot merge sa imi iau banii inapoi? Astept un raspuns va rog mult!:sorry:
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:59, 30 Octombrie 2012
Verificati la arhiva tribunalului daca s-a intors dosarul de la instanta de recurs, cand se intoarece va definitivati sentinta tribunalului si inregistrati cererea simpla de restituire a taxei la finante.
Daca ati verificat la arhiva tribunalului si dosarul nu s-a intors de la curtea de apel, inseamna ca decizia nu este inca redactata.

Faceti o cerere de urgentare a redactarii si trimiteti-o la curtea de apel prin posta sau fax, avand in vedere ca au trecut mai mult de 30nde zile de la data pronuntarii deciziei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta a curtii de apel neredactata. ce pot face? Adrian3382 Adrian3382 Am un dosar la Curtea de Apel cu hotararea data in luna martie iar eu nu pot scoate sentinta deoarece mi se spune ca inca este la judecator. In cazul acesta ... (vezi toată discuția)
Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Obtinerea hotararii definitive garleanu garleanu Am avut un process la tribunal.S-a dat o hotarire a instantei de fond.Partile au fact recurs la curtea de apel.Recursurile au fost respinse ca nefondate ... (vezi toată discuția)