Adrian3382 a scris:
NU INTELEG PREA BINE DE CE SENTINTA DACA SA JUDECAT DUPA VECHIUL COD NU SE STIE CAND POATE FI ELIBERATA.
Va rog stimati avocati sa ma lamuriti. Multumesc
ACESTA ESTE RASPUNSUL AVOCATULUI :
Dupa ce o cauza ramane in pronuntare adica se da o solutie, dosarul se repartizeaza la un judecator pentru redactare. Acest judecator redacteaza hotararea, ce inseamna ca motiveaza solutia care s-a stabilit. Din pacate pentru cazurile care s-au judecat pe vechiul cod de procedura, cum e cazul dumneavoastra, legea nu prevede un termen clar stabilit. Prin urmare si daca formulati o plangere la CSM nu se va redacta hotararea mai repede.
Sigur disperarea mea a ajuns la cote maxime numai spun ca anul trecut mi-am pierdut cunostinta alergand de la arhiva la alte birouri unde m-au trimis si am cazut pe scarile tribunalului si m-a luat Smurd de ma dus la tribunal, efectiv mi-au luat o casa intrun mod fraudulos iar acum numai stiu ce sa mai fac. M-am uitat pe site de la ECRIS si acesta e decizia si data de judecator, dar eu sentinta in mana nu o am iar avocata a facut cerere bineinteles dupa ce mi-ati dat sfatul aici ca altfel......dar inca asteptam. Va rog respectuos daca puteti sa mai imi dati vreun sfat va multumesc din suflet.
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: RESPINGE EXCEPŢIA DE NULITATE A RECURSULUI, CA NEFONDATĂ. RESPINGE RECURSUL CA NEFONDAT. OBLIGĂ RECURENTA LA PLATA SUMEI DE 500 LEI, CHELTUIELI DE JUDECATĂ, CĂTRE INTIMATĂ. IREVOCABILĂ. TCM/GIA
Document: Hotarâre 368/2015 20.03.2015#-o