trope_doi a scris:
Ce e viata?! :ok:
Stiu ce nu e:
“Viata nu e un mister care trebuie descifrat; e o realitate care trebuie traita!”:dance3:
Viata este o succesiune de suprize, una mai mare decat alta.
Chiar si atunci cand crezi ca nimic nu te mai poate mira, descoperi ca imaginatia oamenilor nu are limite.
-comentariu postat de prietenul nostru av.silaghi_lascoschi-
Pentru o zi cat mai placuta :)),va ofer cateva ,
Minciuni pe care vi le spun barbatii…..in viata de zi cu zi....
Sa zicem ca,barbatii au aflat de minciunile pe care femeile le spun cu zambetul pe buze,si au decis ca e momentul pentru un reply.
La urma urmelor, nu sunt niste sfinti si au tendinta sa modifice adevarul doar ca sa protejeze pe femeile din viata lor pentru ca sa le vada ori sa le faca fericite.=D>=D>=D>
Uneori o minciuna face bine, dar alteori, recunosc ca e mai bine sa admitem adevarul.
Aici sunt cateva dintre minciunile pe care barbatii opteaza sa le rosteasca.
1)-Nu, nu esti grasa iubito..... :P:stunned:;);););)
Aceasta situatie este familiara pentru majoritatea barbatilor implicati intr-o relatie.
un exemplu:
-Tu si iubita ta va pregatiti pentru o iesire in club si cum stai tu si o astepti sa se pregateasca, iese din dormitor si te intreaba:
-Ti se pare ca sunt grasa?:((:((:((
Cel mai bun raspuns pe care-l puteti da (barbatii)...este:
-Nu, draga mea, bineinteles ca nu......:)):)):))
urmata de replica :
2)-: Esti frumoasa !........arati super....:):):):)
Pai bine dragelor,
daca ar spune adevarul ( in anumite cazuri...), ar mai avea parte de vreo iesire, sau de ceva s.x dupa?......X-(X-(X-(
Asadar, femeile sunt cele care provoaca barbatii sa spuna minciuni si..........:"> uite asa kilogramele se aduna si va treziti…cat Casa Poporului :))....(unele)...
Si tot noi -femeile-suntem cele care-i blamam ca :
-ne-au parasit parasit pentru o pitzipoanca blonda si schiloada. ....;););):stunned:
Ati vazut-o pe Madonna?
Pai daca ea poate, voi de ce nu puteti macar sa incercati sa va mentineti la o greutate normala? :)):)):)):))
3)-Imi amintesti de J.Lo .....Brigitte ...,Rafaella...samd....=D>=D>=D>=D>
Un mare compliment facut unei femei poate fi o mare minciunaB-).
A compara o femeie cu o binecunoscuta vedeta, ii creste increderea in sine, dar sa fim seriosi, cred ca nu credeti nici voi - barbatii -ceea ce spuneti! ....:)):)):))
4)-Nu ma gandesc la alte femei ...doamne fereste...niciodata !:hm:
Aceasta minciuna este una obligatorie, indiferent cata constiinta ati avea.=D>
Nu vreti sa va raniti iubitele/sotiile..., asa ca spuneti ca nu exista nimeni altcineva in mintea voastra-desi realitatea este alta....:magic:
E clar ca e imposibil sa nu aveti macar o fantezie iluzorie .....cu o tipa -hot..... pe care ati vazut-o intr-un club, sau magazin....ori prin virtual.....:yeah:
5)-Imi pare rau ...!:vishenka::love1:
Sunt doua mici cuvinte care fac mari minuni:
-chiar functioneaza in situatii care v-ar baga la inghesuiala rau de tot;=D>
dar................ functioneaza doar daca sunt spuse cu multa convingere.:D:D
Imi pare rau, urmat de o promisiune va schimba lucrurile in bine si cred ca este unul dintre putinele lucruri care va face sa va opriti din torentul de propozitii si fraze spuse la modul imperativ.
Este cea mai la indemana arma a barbatilor in situatii limita.:secret:
6)-Imi place sa petrec timpul cu mama ta #-o#-o:((:secret:
Uneori, cheia catre inima unei femei trece prin familia ei, chiar daca sunt extrem de respingatori in gandire fata de aceasta...
Si daca avem intentii serioase, nu avem decat sa mintiti frumos ca abia asteptati sa prindem o zi libera ca :
-sa faceti o vizita parintilor iubitei/sotiei,:vishenka:
-sa ascultati comentariile mamei lor/soacra... si sa ii raspundeti interogatoriului facut de aceasta, mai ceva ca la securitate:)):)):)):)).
7)-E clar ca preferam o zi petrecuta cu ai tai decat una cu prietenii, nu? :))
Acum ca ati aflat cateva dintre minciunile barbatilor -destul de nevinovate-, spuneti voi -dragelor mele -cine sufera mai mult:
- femeile ori barbatii ?:clapping:
Cine trebuie sa se prefaca si sa indure destule cu zambetul pe buze?:-/:)
Iar daca ii prindeti cu minciuna, le mai si tineti discursuri cu amenintari extreme.....apoi chiar un divort....(doamne fereste....) :sorry:
Asa ca, data viitoare lasati-o mai moale… voi barbatii si spuneti adevarul-chiar daca doare.....uneori...poate se rezolva totul altfel.....:D:D:D
O zi minunata in viata oricui !:love1::love::console:
Zambeste macar odata pe zi si viata va fi mai minunata !
cu respect,
rodica_post