avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... imi raspundeti?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

imi raspundeti?

unde pot gasi comparatia dintre infractiunile de serviciu si cele similare, prevazute de L. 78/2000? fac rost de lege....dar.....o comparatie....asa cum se cere...de unde? multumesc
Cel mai recent răspuns: aliPus , utilizator 11:34, 18 Octombrie 2005
O comparatie asa cum se cere o deduci dupa ce studiezi infractiunile prevazute de Cod si apoi cele prevazute de lege. Dupa 4 ani de facultate nu poate fi o chestie grea. Dezvolti subiectul pe componentele infractiunilor (latura subiective, obiectiva, participatia etc) cu aratatrea asemanarilor si deosebirilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elemente constitutive ContSters126274 ContSters126274 Care sunt elementele constitutive ale infractiunii de fals si uz de fals? (vezi toată discuția)
Un sfat anamariacelik anamariacelik paote cineva sa-mi spuna o cale de arecupera o suma data unei persoane pentru un serviciu neefectuat? mai explicit: o anume persoana angajata la pompieri s-a ... (vezi toată discuția)
Help! cursuri drept penal general ContSters47264 ContSters47264 Am nevoie urgent de niste materiale ...drept penal general infractiunea unica, infractiunea continua si infractiunea continuata. Daca are cineva asa ceva ... (vezi toată discuția)