avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post

Buna ziua ..poate sa ma ajuta cineva cu o fisa de post pentru cod COR 131121-Sef sectie mecanizare
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:16, 22 Decembrie 2015
Vedeti daca va ajuta aceste link-uri:
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
Multumesc mult , dar la astea trebuie autentificare si cumparare ghid .
Cred ca primele doua link-uri au informatii gratuite care le puteti folosi pentru intocmirea fisei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post sef sectie croitorie androneoana androneoana Am nevoie de o fisa post pentru sef sectie croitorie,. In COR am gasit doar sef atelier sau sef sectie...Nu este specificat ptr. ce sectie sau atelier ... (vezi toată discuția)
Fisa post distributie pliante prodan_larisa prodan_larisa Buna ziua, Cine ma poate ajuta va rog cu un model de fisa de post pentru distributia/impartirea pliantelor? Ce cod cor e potrivit pt CIM? Multumesc (vezi toată discuția)
Cor si fisa post ptr. coordonator punct de lucru mauritz mauritz Buna, Vreau sa angajez pe cineva la un punct de lucru avand functia de coordonator sau responsabil ; va rog sa-mi spuneti care este incadrarea actuala in COR ... (vezi toată discuția)