avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... A facut contestatie, dar nu a primit niciun raspuns de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

A facut contestatie, dar nu a primit niciun raspuns de la instanta

Buna seara.sper ca am ales bine categoria din forum pt intrebare.va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns.acum 2 ani unchiul meu a parcat masina langa un bloc vecin pe un teren batatorit....erau parcate langa masina lui alte 5.au venit cei de la politia locala si i.au dat o amenda (suma a fost destul de mare).Unchiul meu a refuzat sa o plateasca ( nu era prima data cand se parcau masini acolo...) si a facut contestatie.Nu a primit niciun raspuns de acum 2 ani. Intrebarea mea este: ce s.a intamplat cu amenda? S a anulat? Cand a platit impozitul pt casa i s.ar fi putut comunica ca are de platit si o amenda sau in ce baza de date se gaseste. Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:11, 21 Decembrie 2015
iolanda2015 a scris:

a facut contestatie.Nu a primit niciun raspuns de acum 2 ani.

Daca unchiul dv a inteles sa formuleze plangere contraventionala impotriva PV ,nu s-a prezentata la termenele de judecata pentru a-si sustine punctul de vedere ?
Puteti afla solutia instantei,accesand site-ul instantei care a fost investita cu autoritatea de a solutiona plangerea contraventionala

Buna ziua,
Intrati pe situl judecatoriei la care a depus contestatia si veti afla daca contestatia a fost admisa sau respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara sector 2 madydiacan madydiacan Va solicit ajutorul pentru o patanie ce m-a enervat la culme: am primit acasa o amenda de 1500RON/750 platibili in 48 ore pentru o presupunsa parcare pe un loc ... (vezi toată discuția)
Contestație la p.v.c.c rovignete Algiu George Algiu George După ce am făcut contestație la un proces verbal de constatare și contravenție la judecătoria Galați,am primit de la primăria municipiului o somație ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva dana&16 dana&16 Am parcat mașina în curtea interioara între blocuri unde parchează și locatarii și la plecare am găsit pe parbrizul mașinii înștiințare de amenda ... (vezi toată discuția)