avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Taxa de viciu jocuri de noroc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Taxa de viciu jocuri de noroc

Buna ziua. Am platit taxa de viciu pentru jocuri de noroc, dar nu am depus declaratie la finante, deoarece nu e nimic prins in d100, acolo unde am declarat taxa aferenta fostelor bilete de intrare precum si taxa de autorizare. Cei de la finante spun ca trebuie sa depun declaratie pentru suma platita, dar nici ei nu stiu sa ma indrume. Exista cumva o alta declaratie in afara de d100 pe care as putea sa o depun? multumesc.

Alte discuții în legătură

Rectificativa la d101 mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie pt care va multumesc anticipat. Am primit o adresa de la Finante in care sunt atentionata ca exista ... (vezi toată discuția)
Declaratia d100 Mircea-Alexandru Mircea-Alexandru Salutare, Am citit pe site ca termenul limita pentru D100 ( cazul meu - micro ) este pe 20 iunie.Dar eu stiu ca pentru al doilea trimestru ( aprilie - mai ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiilor lunare la o firma fara angajati distribution distribution Buna seara, In cazul unui SRL infintat in ianuarie 2010 care va avea primii angajati in luna martie, atunci incepand activitatea..este nevoie sa depun vreo ... (vezi toată discuția)