avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Trimitere intrebare la ministerul mediului pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Trimitere intrebare la ministerul mediului pentru clarificare definitii

Am trimis la ministerul mediului, pe fax si pe email o solicitare de punct de vedere privind echivalenta dintre definitiile unor termeni din legi diferite (apa uzata vs. deseu). Inca nu am primit niuciun raspuns dupa 60 zile.

Care este procedura oficiala prin care pot sa cer astfel de lamuriri legate de interpretarea legilor de mediu si sa fie obligati sa-mi raspunda intr-un termen rezonabil?

Alte discuții în legătură

Infintarea uni spalatorii auto cosmina22 cosmina22 Sunt o tanara de 18 si vreau sa imi deschid o spalatorie auto.Cu ce ma ajuta statul? A m inteles ca se dau fonduri la tineri care isi fac o afacere.Asa e? (vezi toată discuția)
Evidenta deseurilor - ulei uzat ContSters15714 ContSters15714 Buna ziua Lucrez la un service auto si as vrea sa pun cateva intrebari legat de evidenta deseurilor: 1. Este legal ca, societatea sa foloseasca uleiul ... (vezi toată discuția)
Actiune trimisa prin fax - se ia in calcul ora trimiterii ? sau ora primirii faxului ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! O actiune a fost trimisa prin fax. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: - se ia in calcul ora trimiterii ? sau ora primirii ... (vezi toată discuția)