avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare in favoarea bancii
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare in favoarea bancii

Buna ziua,


De curand am cumparat un apartament + loc parcare. Precizez ca locul de parcare a fost cumparat din fonduri proprii, iar apartamentul partial din credit ipotecar de la banca. Cu toate acestea, in Actul de intabulare a locului de parcare, s-a specificat "interdictia de instrainare, grevare, etc...in favoarea bancii" si faptul ca "se intabuleaza dreptul de ipoteca...in favoarea bancii".

Este acest lucru normal, atata timp cat in contractul de vanzare - cumparare s-a specificat ca locul de parcare va fi platiti din surse proprii?


Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara madilie madilie Buna ziua, Am si eu o intrebare. Tocmai am cumparat un apartament. Am platit banii in avans cu semnarea unui antecontract. Ulterior am cumparat si un loc de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament ipotecat roxana15 roxana15 Am un apartament care este ipotecat in urma unui credit ipotecar. Mai am de platit 50 000 lei la banca si as vrea sa il vand cu 150 000 lei. Se poate face un ... (vezi toată discuția)
Ipoteca Alex1985 Alex1985 Buna ziua, Vreau sa fac un credit ipotecar pentru a cumpara un imobil care este in prezent inchiriat unei banci, acea banca platind o chirie lunara de 2700 ... (vezi toată discuția)