avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare consilier juridic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare consilier juridic

Buna ziua
as dori sa aflu sfatul dvs legat de incadrarea unui consilier juridic 1A personal contractual intr-o institutie de stat?
Care ar fi baza de pornire 1322 lei sau 1475 lei conform anexei 2b din OG 10/2008 ?
Vin cu aceasta intrebare intrucat am avut discutii legate de acest subiect cu mai multe persoane care se ocupa de resurse umane si parerile sunt impartite
uni spun ca incadrarea este de 1322 lei deoarece rubrica unde apare denumirea de consilier juridic se refera la serviciile de contencios si ca nu este cazul avand in vedere ca in cadrul institutiei exista un singur post de consilier juridic care isi desfasoara activitatea in cadrul unui compartiment juridic.


Alte discuții în legătură

Reincadrare consilier juridic lowandorder lowandorder ma confrunt cu urmatoarea problema: lucrez la serviciul resurse umane al unei institutii publice salarizat conform Anezei I/3 din legea 330/2009. in cadrul ... (vezi toată discuția)
Promovare cu incadrarea salariului gresit dumi32 dumi32 Buna ziua, in cazul in care in cadrul institutiei noastre salariul maxim de incadrare pe care este incadrat si functia de director este de 1322 corespunzator ... (vezi toată discuția)
Buna ziua dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Va rog, in cadrul Biroului Resurse Umane pot activa si consilierii juridici ai societatii. Precizez ca aceastia desfasoara o cu totul alta ... (vezi toată discuția)