avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua

Buna ziua,

Va rog, in cadrul Biroului Resurse Umane pot activa si consilierii juridici ai societatii. Precizez ca aceastia desfasoara o cu totul alta activitate decat cea specifica resurselor umane?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 3 August 2012
Activitatea consilierilor juridici este reglementata de Legea 514 din 2003.Daca desfasoara activitate in cadrul compartimentelor de resurse umane in mod normal trebuiesc angajati pe functii asimilate si nu de consilier juridic
georgettegan a scris:

...Daca desfasoara activitate in cadrul compartimentelor de resurse umane in mod normal trebuiesc angajati pe functii asimilate si nu de consilier juridic


De unde ati dedus asa ceva si unde este interzis ca un consilier juridic sa nu fie angajat in cadrul compartimentului de resurse umane .. va pot da sute de exemple , contrare afirmatiei facute de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri operationale cozi cozi ma poate ajuta cineva? am de intocmit procedura operationala a activitatii biroului juridic din cadrul unei primarii!!! astept sugestii, idei!!! multumesc!!! (vezi toată discuția)
Ce atributii are consilierul juridic dintr-o institutie publica? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre publice a cerut de la Resursele Umane Fisa postului pentru consilierul juridic pentru a vedea ce atributii ... (vezi toată discuția)
Un consilier poate inlocui un consilier juridic pe timpul concediului de odihna? carla_carla carla_carla Un functionar -consilier asistent cu studii juridice, in compartiment resurse umane poate inlocui consilierul juridic in timpul concediului de odihna al ... (vezi toată discuția)