avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Analize gratuite la clinica privata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Analize gratuite la clinica privata

salutari,

Va rog sa imi spuneti si mie ce imi recomandati sa fac in urmatoarea situatie.
Trebuie sa-i fac copilului ( un an si o luna ) un exudat faringian si nazal si am primit de la medicul de familie un bilet de trimitere pentru investigatii decontat prin CAS. Am sunat in cursul zilei de ieri ( dupa ora 13:00 ) la clinica privata X sa fac programare. Spre finalul discutiei telefonice cand cautau loc pentru programare in cursul zilei de azi, cand le-am mentionat de acest bilet, mi-au spus sec ca nu mai au locuri disponibile pentru recoltat decat dupa 4 Ianuarie.
Dupa acesta convorbire in care efectiv mi-au dat flit pentru ca veneam cu acest bilet, desi clinica X se lauda ca au contract cu CAS, am sunat la clinica Y unde am avut o discutie cu un domn care m-a asigurat in doua randuri ca este ok, putem veni in aceasta dimineata, incepand cu ora 07:00 pentru recoltat si ca acest lucru nu necesita programare prealabila.
Am intrebat de doua ori daca este sigur ca putem veni cu acest bilet decontat prin CAS, ca nu este nevoie de programare si ca se fac recoltari in aceasta perioada si domnul de la telefon mi-a confirmat ca este ok.
Evident, am trezit copilul cu noaptea in cap, la 07:30 am fost acolo. Am asteptat jumatate de ora, desi era doar o persoana la coada – fata de la receptie era cam adormita si cand am ajuns in fata mi-a spus ca ei nu mai fac recoltari si ca nu ma poate ajuta si sa revin dupa 4 Ianuarie!
Mi se pare revoltator ce se intampla!
Ce ma sfatuiti sa fac? Pot sa reclam la protectia consumatorului sau sa-i dau in judecata?
Am sanse de castig?
Multumesc,

[2.14 din Regulament: Nu este permisa identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului.]


Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2015
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Malpraxis ContSters220392 ContSters220392 De mica am probleme respiratorii, infectii frecvente iar de cativa ani am o tuse cronica, de cateva luni durere permanenta in piept si in gat, iar infectiile ... (vezi toată discuția)
Autoizolarea obligata Paula Anghel Paula Anghel Buna seara, In data de 12/03/2020 am plecat cu avionul din Budapesta Sore Franța Lyon, M-am întors in data de 15/03/2020 la ora 19:07 am trecut vama, m-am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat de 4 luni jumate leskography leskography Salutare, inainate sa ma judecati ... \'asa ti-a trebuit daca ai condus beat\', va rog sa-mi cititi povestioara :) In data de 20 iunie, 2013 am organizat ... (vezi toată discuția)