avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii contract agent asigurari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii contract agent asigurari

Buna ziua,
Ce contributii trebuie sa achite in 2016 un agent asigurari? Exista un contract de colaborare cu un broker.
Cel mai recent răspuns: petronela_gav , utilizator 14:35, 4 Ianuarie 2016
Va trebui sa va autorizati ca pfa si pentru platile datorate la stat cititi, va rog, materialul de la adresa www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc de raspuns!
Insa eu sunt salariata, dar mai castig si cate ceva din asigurari (RCA, PAD), comisioane mici. Este obligatoriu sa ma autorizez ca PFA?
Pana acum brokerul retinea pentru sanatate 5,5% si 10% impozit, urmand ca in urmatorul an sa depun eu la finante diferenta de 6% impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de agent de asigurari liliana123ana liliana123ana Buna ziua, In prezent am un contract civil de agent de asigurari cu un broker de asigurare. Inchei polite de asigurare RCA in schimbul unui comision. Mi se ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 consela consela un broker de asigurari cu contract de mandat la o societate de asigurarii avea obligatia depunerii pana la data de 25.01.2011 a acestei declaratii la organul ... (vezi toată discuția)
Pfa şi contribuţiile sociale 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica Persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie sa plătească pentru veniturile pe care le realizează un impozit de 16%. În plus, această categorie de ... (vezi toată discuția)