avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna seara! somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna seara! somaj

daca in nov. 2003 - mai 2004 am avut indemnizatie de somaj ca absolvent liceu dar fiind la facultate la seral si acum vreau sa-mi depun actele pt somaj (incetare contract munca) pot fi gasit acum 2015(o sa duc diploma acolo) ca in acea perioada am luat somaj fiind la o forma de invatamant?
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2015
mnmnmn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:42, 23 Decembrie 2015
Care a fost data angajarii si data incetarii c.i.m.?
1. Ca absolvent puteti beneficia de indemnizatie de somaj pentru fiecare forma de invatamant absolvita.

2. Ca fist salariat puteti beneficia de indemnizatie de somaj daca:
- va inceteaza contractul individual de munca (CIM) din motive neimputabile dvs;
- in cele 24 de luni premergatoare inregistrarii la Agentia de Somaj aveti 12 luni de stagiu de cotizare la somaj.

3. - Asadar nu are nici o legatura perioada de somaj din 2003 - 2004 cu un eventual somaj in acest an.
- Puteti depune actele pentru a beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absolvent liceu 2011 eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii,un absolvent de liceu,promotia 2011,are dreptul la indemnizatie de somaj si care este termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ajutor de somaj daca sunt student la master surdurazvan surdurazvan Lucrez la o firma de 3 ani si doresc sa-mi dau demisia.In acelasi timp sunt si student la master in ultimul an.Pot beneficia de ajutor de somaj? (vezi toată discuția)
Somaj dupa master in strainatate diana45 diana45 Buna ziua, Se poate cere somaj dupa master realizat in strainatate? Multumesc! (vezi toată discuția)