avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare cim perioada determinata in avans
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare cim perioada determinata in avans

Buna ziua. Am un contract de munca cu perioada determinata care "expira"maine, 24.12. Pot opera incetarea in revisal astazi cu data de maine?(art 56 i) si maine sa trimit regesul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 23 Decembrie 2015
Da, puteti opera asa ceva in REVISAL.
freeelis a scris:

Da, puteti opera asa ceva in REVISAL.

se poate proceda la fel(in avans) si pentru intreruperi sau modificari care vor avea loc in perioada 24.12.2015-03.01.2016, avand in vedere ca in aceasta perioada nu munceste nimeni in cadrul departamentului de resurse umane?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Decembrie 2015
lorrena78, utilizator
Se pot face astfel de operatiuni in programul REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Am urmatoarea situatie - un salariat caruia ii expira cim-ul in data de 25.12.2012. Noi am lucrat pana pe 21.12.2012 si nu mai lucram pana pe ... (vezi toată discuția)
Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Revisal probleme dumi32 dumi32 Am urmatoarea problema in ceea ce priveste programul Revisal si poate ma puteti ajuta cu un sfat, daca in Revisal au fost introduse contractele pe perioada ... (vezi toată discuția)