avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladiri

am un srl cod caen 7112,cu sediul in locuinta parintilor care platesc utilitatile., am un contract de comodat cu parintii. Singura activitate pe care o prestez este lucrul la un laptop. In aceste conditii ce impozit pe cladire platesc parintii si cat trebuie sa platesc eu pentru acest srl din 2016 ? Din noul cod nu prea inteleg modul de calcul.

Alte discuții în legătură

Modificare contract de comodat pfa pandele pandele Am infiintat un SRL avind sediul social intr-o locuinta persoana fizica.,in baza unui contract de comodat,fara sa specific nimic despre cine plateste ... (vezi toată discuția)
Impozit spatiu ne si rezidential clyde2010 clyde2010 Sunt pfa si pana in 2015 am avut contr.de comodat intre mine ca pfa (comodatara)si intre mine+sotia (comodanti),pentru una camera cu destinatie birou,cu acces ... (vezi toată discuția)
Sediu srl in cazul in care am sediul unui srl la domiciliu (cod ... Mz11 Mz11 SEDIU SRL In cazul in care am sediul unui SRL la domiciliu (cod caen 49...) cu activitate transport persoane (excursii, curse turistice internationale), ... (vezi toată discuția)