Buna ziua!Fiul meu a avut un dosar penal cu vatamare corporala din culpa,minor fiind,sa dat o hotarare judecatoreasca,din care eu ,mama,trebuia sa platesc despagubiri paratului de1998,37 in solitar cu sc eurocoins romania s.a,am facut un apel ,stiind ca paratul nu va fi multumit,la curtea de apel Galati,am renuntat la apel.Banuiesc ca a ramas aceeasi hotarare!Nu am primit nici o hotarare definitiva acasa.Eu am plecat din tara asteptand sa-mi spuna baiatul ce hotarare vine,pentru a urma sa vad cum si unde platesc.Sunt total nestiutoare despre modul in care se procedeaza.Astazi a sunat baiatul sa-mi spuna ca a venit somatie de executare silita si ca maine sa ma prezint la executor sa platescin jur de 3000.As vrea o lamurire,ce inseamna in solitar,si neavand de munca si baiatul la scoala clasa a 12-a,de ce ma obliga sa dau deodata acesti bani,pe care,sincer,nu-i am.Am nevoie de o indrumare,un sfat!Nu pot pleca acum in tara ptr ca nu sunt posibilitati,ce pot face??? Baiatul intre timp a devenit major,dar e la scoala,singurul venit e pensia baiatului de urmas.Va rog sa ma indrumati cum sa procedez!!! Multumesc anticipat!!
Intre timp a mai aparut o problema,eu am in tara un card BRD pe care intra pensia de urmas a fiului meu si am primit msj ca sa blocat contul ptr a plati executarea silita. Se poate asa ceva?Erau bani ptr ca baiatul sa se intretina!