avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neinceperea urmaririi penale, declaratii martori lipsa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Neinceperea urmaririi penale, declaratii martori lipsa din dosar

Un cetatean mi-a daramat un gard.M-am adresat postului de politie ,iar domnul politai fiind prieten cu cel care mi-a daramat gardul,a propus neinceperea urmariri penale.Cand mi-a venit raspunsul de la procuror de NUP.declaratiile martorilor care au depus marturire in favoarea mea lipsesc.Cui trebuie sa ma adresez,pentru neregurle facute de politist.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:20, 24 Decembrie 2015
Faceti plangere la prim-procurorul parchetului impotriva ordonantei de neincepere a urmaririi penale.
Soluţiile de neurmărire şi netrimitere în judecată din NCPP sunt clasarea si renuntarea la urmarire penala, NUP nu se mai dispune din 01.02.2014.
Chiar dacă s-a constatat ca fapta exista nu întotdeauna este vorba de o infracțiune.
Mai degrabă ar trebui sa va gândiți la un proces civil.
Care este valoarea prejudiciului și care este motivul pentru care a dărâmat gardul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista obligatia comunicarii nup-ului inculpatului pe care l-am reclamat? eusaisapte eusaisapte Doresc sa stiu daca procurorul este obligat sa-mi comunice rezolutia de neincepere a urmaririi penale care a luat-o fata de inculpatul din dosarul penal pe ... (vezi toată discuția)
Ordonanta nup-s-a procedat corect? Just-drept Just-drept Vecinul meu a depus plangere penala, a descris cauza si a pus intrebari. Politia a efectuat cercetari, apoi a intocmit un referat cu propunere de ... (vezi toată discuția)
Furt din mall...pedeapsa? floreastefan floreastefan Buna ziua! ziua trecuta am facut o greseala, in sensul ca am incercat sa sustrag din incinta unui magazin din mall 2 articole vestimentare in valoare de 389 ... (vezi toată discuția)