avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Contestatie proba practica
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Contestatie proba practica

Buna seara!
va rog sa-mi spuneti daca proba practica din cadrul concursului de ocupare a unui post de muncitor intretinere poate fi contestata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 29 Decembrie 2015
Poate fi contestata. Dati-ne mai multe detalii.
Este vorba de un concurs organizat la nivel de institutie scolara. Doi candidati: candidatul X are nota mai mica la proba scrisa, candidatul Y nota cu 5 sutimi mai mare. La proba practica candidatul X primeste punctaj mai mare, iar candidatul Y mai mica. La punctajul final candidatul X este admis, iar Y respins. Desi in regulamentul concursului scria negru pe alb ca NOTA LA PROBA PRACTICA NU SE CONTESTA, candidatul Y contesta tot concursul, inclusiv proba practica a contracandidatului sau, ameninta ca va merge mai departe( probabil ISJ, justitie).
Ce sa faca candidatul X ? Un raspuns final nu se stie. Poate fi anulat concursul?
Cam greu de anulat intreg concursul .

Candidatul X nu are ce a faca decat sa astepte rezultatul contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Contestare rezultat concurs angajare in sisemul bugetar dan44 dan44 Buna ziua . va relatez pe scurt o problema legata de un concurs de angajare ca sofer in sistemul bugetar . In anul 2015 am participat la ... (vezi toată discuția)
Anulare concurs bogdan123456 bogdan123456 Buna ziua, am castigat un concurs in cadrul unei institutii publice care fost compus din 3 probe (proba scrisa, care a avut loc in data de 12 ale lunii, proba ... (vezi toată discuția)