avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare concurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare concurs

Buna ziua, am castigat un concurs in cadrul unei institutii publice care fost compus din 3 probe (proba scrisa, care a avut loc in data de 12 ale lunii, proba practica, care a avut loc in data de 16 ale lunii, si interviul, care a avut loc in data de 17 ale lunii) dupa ce s-a finalizat interviul unul dintre candidati a contestat defasurarea concursului dupa cum urmeaza:
1. La 5 zile dupa finalizarea probei scrise, adica in data de 17 ale lunii, candidatul a depus o contestatie prin care contesta afisarea rezultatelor de la proba scrisa(pe anunt era afisat admis/respins fara sa fie trecut punctajul in conditiile in care tuturor candidatilor li s-au comunicat telefonic rezultatele);
2. A contestat ca pentru proba practica nu a fost afisata bibliografia in conditiile in care s-au cerut cunostine minime de utilizare a calculatorului gen Excell si Word;
3. A contestat ca nu au fost afisate ponderile pentru fiecare proba in parte (toate probele au avut aceeasi importanta, conform legii s-a facut media aritmetica) mentionez ca la fiecare proba in parte s-a anuntat punctajul fiecarui subiect in parte;
4. A contestat ca la afisarea rezultatelor finale era mentionat punctajul obtinut de catre fiecare candidat in parte fara sa se fi impartit la 3(media aritmetica);
Mentionez ca sunt in preaviz deoarece mi-am depus demisia de la actualul loc de munca si ca domnul a depus documentatia de contestatie cu 7 minute dupa ora stabilita de comisie dar acest lucru poate fi vazut doar pe camere pentru ca nu stiu daca a fost notat pe contestatie dar neluand in calcul faptul ca a fost depusa contestatia mai tarziu, va rog sa imi comunicati daca acest concurs poate fi anulat de catre directorul institutiei tinand cont de cele stipulate in contestatie sau daca acest concurs se poate anula de catre instanta. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
bogdan123456, utilizator
Cel mai recent răspuns: bogdan123456 , utilizator 12:44, 26 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Postul era pentru admiterea în corpul funcționarilor publici ? Din ce relatati e tardiva contestația după 5 zile de la afișarea rezultatelor la proba scrisa.Opinez ca nu are șanse sa anuleze concursul,contestația fiind tardiva, nu se va analiza pe fond.
postul este pentru Administrator Patrimoniu la un liceu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezultat final concurs functionari publici ContSters435031 ContSters435031 Buna ziua! Am sustinut primul meu examen in cadrul unei institutii publice..In urma sustinerii probei scrise am fost singura admisa, restul candidatilor fiind ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs ingrijitoare spital yogub yogub Buna ziua,va rog sa ma ajutati in formularea unei contestatii.Sotia mea lucreaza pe un post de ingrijitor intrun spital.A fost angajata acum 6 ani cu contract ... (vezi toată discuția)
Regulament de concurs total aiurea, cu descalificarea abuziva a unui candidat georgeandrei georgeandrei Buna ziua, In cursul lunii martie am participat la un concurs organizat de o institutie a statului. Concursul avea la baza un regulament specific aprobat prin ... (vezi toată discuția)