avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un sfat va rog frumos ! - recuperare cheltuieli ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un sfat va rog frumos ! - recuperare cheltuieli operatie

DACA o clinica privata de neurochirurgie , prin medicul care o reprezinta nu-si face treaba cum trebuie ,......cazul meu , am dat 20000 de lei pt. o operatie asta vara si dupa atatea luni , rezultatele inca n-au aparut ???
de aceea , zilele astea am facut un RMN pe zona respectiva sa vad ce s-a intamplat acolo(este vorba de zona lombara) si ce sa vezi rezultatul este la fel ca inainte de operatie ?! nu-mi venea sa cred , facand comparatie cu RMN-ul dinaintea operatiei totul este la fel cu cel de acum ! #-o

cu acest RMN voi merge inapoi la medicul respectiv(care iarasi imi va cere 250 lei/consultatie=asa-i regula la ei) si sigur va gasi el vreo explicatie in favoarea lui si defavoarea mea !
intrebare ,......cum se poate proceda , legal vorbiind , sa-mi recuperez banii DATI DE POMANA (bani luati cu imprumt si care nu-s putini deloc) ???
Cel mai recent răspuns: Florian59 , utilizator 10:52, 13 Octombrie 2016
Doar o expertiza de la IMI ar putea lamuri lucrurile.
Aveți dreptul de a face plângere la Colegiul Medicilor.
Încercați sa consultați alt medic anterior ca sa încercați sa va lămuriți.

Sunt slabe șanse sa rezolvați ceva pe judecata dar puteți încerca.
Trebuie dovedit a culpa medicala.
am inteles ,.......deci la IML as putea face o plangere in acest sens si/sau Colegiul Medicilor ???
doamne in ce tara traim , adica dau banii cu sacosa , nici un rezultat ba din contra ma simt si mai rau ca inainte de operatie si acest medic nu poate raspunde in nici un fel ???
va multumesc frumos pentru sfaturi , Domnule avocat !
Domnule avocat ,...eu trebuie sa demonstrez culpa medicala , pe banii mei din nou ????
dar daca fac o plangere penala (documentata) nu-i mai putin costisitor pentru mine ????
va multumesc !
Înainte de a acționa, cereți opinia unui alt medic și apoi, dacă se confirmă culpa medicului, parcurgeți o procedură de mediere. Este posibil ca lucrurile să se rezolve mai ieftin și mai repede.
Puteți formula și o acțiune civilă sau puteți face o plângere penală dar la cercetarea faptei va fi necesară expertiză IML (ce o puteți solicita în cadrul cercetărilor) și probabil se va cere opinia colegiului medicilor din România.
am inteles si asa voi face , chiar maine ma duc sa vad alt medic !
VA MULTUMESC FRUMOS !

Alte discuții în legătură

Malpraxis cu urmari grave calista_me calista_me in urma cu 6 ani am avut mari dureri de cap, ca urmare am mers la neurolog care mi-a recomandat RMN la o clinica din Timisoara. Am platit RMN ( nefiind bani la ... (vezi toată discuția)
Sfat: obtinere despagubiri pentru dispozitiv medical de slaba calitate CalianOlimpia CalianOlimpia Mă numesc Călian Olimpia,am 47 de ani,locuiesc în Cluj-Napoca.Vă scriu pentru a vă cere sprijin și ajutor.Pentru a înțelege de ce vă cer acest ... (vezi toată discuția)
Posibil malpraxis: mama a decedat înainte de a ieși din sala de operație în urma unei intervenții pentru ruptură de menisc. care ar fi pașii de urmat? Olivia25 Olivia25 Buna seara , Pt. a nu influenta in vreun fel raspunsurile primite, nu o sa dau numele spitalului si nici judetul in care se afla. Descriere problema O ... (vezi toată discuția)