avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... codul civil si codul penal 2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

codul civil si codul penal 2009

De ce nu se pot activa paginile de net cu codurile civil si penal pentru vizionare?Pot gasi undeva o adresa unde pot descarca?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulidiv , utilizator 14:56, 26 Iulie 2009
Ultima modificare: Duminică, 26 Iulie 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
Pana aici m-am descurcat, dar cand vreau sa accesez pagina in cauza se incarca de vreo 7-8 ori dupa care da eroare...
Gata am reusit cu cealalta adresa...multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D101 si situatii financiare anuale Herra_ Herra_ 1. Nu stiu unde (pe ce site) pot sa depun D101. Pe e-guvernare exista precizarea \"declaratia 101 nu se depune aici\". Am incercat pe anaf.ro . Imi da mesaj ... (vezi toată discuția)
Adresa curenta sc orizont sa Didi_mi Didi_mi Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o adresa actuala a celor de la SC Orizont SA? Am nevoie de o adeverinta de la ei ca apartamentul a fost achitat ... (vezi toată discuția)
Nu se poate deschide subiect nou de pe telefonul mobil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu se poate deschide subiect nou dupa telefonul mobil? Am vrut sa deschid un subiect nou si nu am rubrica sa ,,public mesajul\" Asa este, sau nu am vazut ... (vezi toată discuția)