avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREANTA CESIONATA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREANTA CESIONATA

Buna ziua.Am o datorie de 39300la BCR care a fost cesionat către KREDYT INKASO.Nu stiu cum sa procedez in urma scrisorii primite de la firma de recuperare in care sunt instiintat despre cesiunea împrumutului.Mentionez ca aveam orata de 1100 ron dar din cauza situatiei financiare nu puteam achita decât 400 ron .Aceasta suma a fost virata lunar fără întrerupere.Acum nu stiu cum sa procedez in continuare deoarece situatia financiara nu imi permite sa plătesc o rata lunara mai mare
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 15:17, 27 Decembrie 2015
Luati legatura cu firma KREDYT INKASO si negociati suma pe care dvs. puteti sa o platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa semnatura contract, prescriptie - pot castiga in instanta? olaru.andrei olaru.andrei Buna ziua, Am primit o \"comunicare adresa\", pentru un dosar cu stadiul procesual \"Fond\" in care sunt anuntat ca, in calitate de parat sunt dat in ... (vezi toată discuția)
Debite restante preluate de recuperatori Florentinachivulet Florentinachivulet către Redactie Buna ziua, Incep pentru a va multumi pentru ajutorul acordat. Problema mea suna cam asa: In 2014 am ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de recuperare ContSters118932 ContSters118932 Buna Ziua. Sa va spun \"mica\" poveste. Sora mea a facut acum multi ani un credit si dupa aceea,pana in 2008 a facut cateva refinantari,ultima fiind la ... (vezi toată discuția)