avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pentru spatiu in 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pentru spatiu in 2016

Am un cabinet individual de psihologie deschis in apartamentul in care si locuiesc. In contractul de comodat incheiat pana acum nu aveam precizat ca activitatea se desfasoara doar intr-o camera ( mi se parea firesc). Acum pot depune un alt contract de comodat in care sa precizez exact acest aspect, doar suprafata folosita ptr.pentru activitate si sa-l anulez pe cel vechi? Daca nu deduc cheltuielile spatiului, mai platesc impozitul pe spatiu diferentiat, majorat sau platesc impozit ca pentru spatiu rezidential? Va multumesc pentru sprijin.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:29, 27 Decembrie 2015
Deocamdata nu se stie cum se va aplica stupida lege, caci nu au iesit normele de aplicare a aberatiei juridice. Toata tara asteapta clarificari. :((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lămuriri taxe sedii de apartament pfa/firme MrDerpson MrDerpson A apărut formularul: http://www.dpfbl.mdrap.ro/documents/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015.pdf [b]Ai sediu în ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de comodat pentru reducere impozit pe imobil ContSters94013 ContSters94013 Buna ziua, SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri rezidential - pfa, va rog indrumare anca_ro anca_ro Buna ziua, am un PFA la adresa la care locuiesc. Sunt in situatia in care spatiul rezidential fata de spatiul nerezidential nu sunt delimitate specific in ... (vezi toată discuția)