avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achizitie de Praxis (liste de pacienti) de catre un ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achizitie de Praxis (liste de pacienti) de catre un medic de familie

Buna seara,

Am pus o intrebare acum catva timp,
dar spre surprinderea mea nu am primit nici un raspuns.
Oare nimeni nu ma poate ajuta ??????
Achizitionarea de Praxis este cheltuiala deductibila integrala si se inregistreaza in anul achizitionarii ??
Sau se amortizeaza ?? In cat timp? si care ar fi Cod clasa?

Alte discuții în legătură

Achizitie de praxis (liste de pacienti) de catre un medic de familie larisa ciurcanu larisa ciurcanu Va rog sa ma ajutati: Achizitionarea de Praxis este cheltuiala deductibila integrala si se inregistreaza in anul achizitionarii ?? Sau se amortizeaza ?? In ... (vezi toată discuția)
Achizitie praxis - deductibilitate cheltuieli elvirap elvirap Buna ziua, Care este regimul fiscal al cumpararii praxisului de catre un CMI? Cheltuiala este deductibila integral la efectuarea platii sau se considera ... (vezi toată discuția)
Plafon cheltuieli deductibile pfa Roxie Roxie Buna ziua, As dori sa stiu ce plafon exista pentru cheltuielile deductible pentru PFA, am inteles ca exista o suma maxima care poate figura pe o singura ... (vezi toată discuția)