avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Calculare termen recurs din momentul comunicari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Calculare termen recurs din momentul comunicari

buna seara am o rugaminte daca m-a poate lamuri cineva.Pe data de 17 decembrie am avut termen la judecatorie pentru cerere de eliberare conditionata,instanta a admis cerea dar cu drept de apel in 3 zile din partea dna in termen de 3 zile de la comunicare,vineri 18 decembrie s-a comunicat la penitenciar dar la parchet comunicarea a ajuns luni 21 decembrie .I-mi pute-ti spune cand este ultima zi pentru a face recurs parchetul.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:20, 30 Decembrie 2015
Pentru parchet curge de la pronunțare termenul în acest caz.
Ați fost pus liber?
cu parere de rau i-au facut recurs pe data de 28 decembrie ora 9
În legea noua termenul curge de la comunicare.
E ceva inadmisibil...

Eu cred ca se va respinge contestația parchetului.
Dacă aveți avocat angajat sa urgenteze judecarea cauzei ca și asa a stat i plus destul de mult după gratii în aceste condiții. ..
Pe 21 decembrie ajunge comunicarea la parchet iar ei fac contestatie pe 28 ??? Termenul nu e de 3 zile ????
Dacă au primit comunicarea târziu. ..
De aceea ziceam ca este inadmisibil.
Parchetul era liber și putea declara contestație și mai devreme...
La condamnați ca nu sunt liberi nu au cum decât la comunicare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Libererea conditionata - termen geacomini geacomini Buna seara , sotul meu urmeaza sa se elibereze conditionat , pe 28 iulie cu cat timp ar trebui sa faca cererea pt liberarea conditonata (sau ce pasi ar trebui ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata - termen de contestatie 3 zile ioanazgt ioanazgt Buna ziua, Am un prieten a carui cerere de eliberare conditionata a fost admisa ieri (27.11), cu drept de contestatie de 3 zile de la comunicarea minutei. ... (vezi toată discuția)
Eliberare condtionata admitere maariaa maariaa Buna ziua! Am o intrebare si eu, dupa admiterea cererii de eliberare condtionata de catre judecator, in cat timp iti da drumul din penitenciar?! (vezi toată discuția)