avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident, declarare tarzie la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident, declarare tarzie la politie

Exista vreo sansa de a scapa de parasirea locului accidentului, avand in vedere ca in ziua accidentului mi-a spus ca victima a cazut si ca nu sunt de vina, iar a doua zi m-a sunat si mi-a zis ca daca nu ii dau o anumita suma se duce la politie si declara ca intr-adevar a fost accident? Tin sa mentionez ca am acordat primul ajutor persoanei ranite, am transportat-o la spital, am ajutat-o si financiar- platind toate radiografiile, iar a doua zi m-a sunat si mi-a cerut o suma de bani deoarece a fost intr-adevar accident, iar in caz contrar anunta politia si declara accident. Pentru mine a fost un soc, dar m-am prezentat la politie si am declarat accident inaintea victimei. Totusi , la urgente victima a mentionat ca este cazatura.
Cel mai recent răspuns: anonim013 , utilizator 20:29, 28 Decembrie 2015
Dupa cat timp ati anuntat politia, a doua zi inteleg?
Da, a doua zi, cand victima mi-a spus ca a fost accident si nu a cazut. Mai exact la 20 de ore de la accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului, sau nu andreipariu andreipariu Saptamana trecuta am accidentat pe un drum pe care aveam prioritate un biciclist(era pe bicicleta si nu pe langa ea). Dupa accident m-am oferit sa duc ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului accidentului cu victima in masina clautm clautm #-o Am lovit un pieton intr-o intersectie unde exista DOAR semnul cedeaza trecerea, mentionez ca acel pieton a calcat p carosabil in zona unde nu ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! de curând am lovit o bătrâna la ieșirea ... Aurelian Andrei Aurelian Andrei Bună dimineața! De,curând am lovit o bătrâna la ieșirea, dintr-o parcare cu spatele! Aceasta, a căzut într-o baltă după care am ridicat-o menționez ... (vezi toată discuția)