avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire dubla?
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire dubla?

Buna ziua. Am primit zilele acestea o poprire si eu si sotia fiecare la unitatea unde lucreaza de la acelasi BEJ, pentru aceeasi suma, acelasi dosar, aceeasi perioada (mai 2012-martie2013).
Intrebare: daca este aceeasi poprire asta nu inseamna ca si eu si sotia platim de 2 ori taxa de judecata, taxa executorului precum si poprirea respectiva? Deoarece in adresa respectiva cere sa se puna poprire pe salariu pana la recuperarea taxelor si a debitului.
Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:06, 28 Decembrie 2015
Raspunderea este solidara,asa incat executorul poate recupera de la oricare dintre soti sau de la amandoi pana la acoperirea integrala a debitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cere partajarea unui cont bancar ? desirelia75 desirelia75 am un debitor si sotia acestuia.am o hotarare definitiva si irevocabila in care debitorul e obligat la plata unei pensii de intretinere.debitorul a solicitat ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu danny2011 danny2011 Am un titlu executoriu de executare silita, hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. M-am dus cu ea la executorul judecatoresc si am convenit ca ... (vezi toată discuția)
2 popriri pe acelasi dosar ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Anul trecut s-a formulat cerere de executare silita de catre un creditor pentru un credit neactitat, la inceputul anului am primit de la executor ... (vezi toată discuția)