avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimb de bani la magazin, greseala vanzatoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimb de bani la magazin, greseala vanzatoare

Una din colegele de la munca (un magazin alimentar de cartier) s-a oferi sa ajute un client care dorea sa schimbe bani (in jur de 900 de lei) insa intr-un moment de neatentie, a "reusit" sa-i dea acestuia banii schimbati pana la suma de 2000 de lei si nici nu a sesizat greseala pana la sfarsitul zilei cand am verificat camerele de filmat. Exista vreun temei legal la care poate apela pentru a recupera banii? Clientul nu este unul din cei care vin in mod obisnuit la magazin, dar exista o inregistrare video cu el. Nu s-a intors, nu stim cine este. Se poate face o plangere la politie in acest sens? Sau ramane doar sa puna banii si sa planga ea?
Este adevarat, nu exclud complicitatea casierului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezinta infractiune? adelle01 adelle01 Buna ziua,am dat din gresala unui client suma de 500 euro in loc de 500 ron.mentionez ca sunt casiera la o banca.Pot recupera banii si ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Insusire de bani necuveniti sau nu? stefana123 stefana123 Buna seara! Va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema...clientul x se prezinta la casieria unei banci pt. a depune o suma de bani in contul personal. ... (vezi toată discuția)
Caz penal sau nu ? papoyashu papoyashu Buna ziua, acum 2 zile am fost la o casa de schimb valutar sa schimb o hartie de 100 de euro in 2 hartii de 50.Stand la casa cu mai multi bani in mana si ... (vezi toată discuția)