Din 2011 mi s-a pus poprire pe conturile bancare... si de atunci nu mai folosesc conturi bancare... si de luna aceasta am fost instiintat ca mi s-a pus poprire 33% din salariu lunar net.
Problema sta in felul urmator: eu am amenzi care au si 8-9 ani vechime, mai mult de 1600 RON din intreaga suma de amenzi este mai veche de 5 ani..
In lege scrie ca daca amenzile sunt mai vechi de 5 ani de zile si nu am primit notificare... se prescriu.... dar daca am primit notificare nu se prescriu.
Cei de la circa financiara spun ca daca sunt pe lista pe site..... pe site-ul primariei,.. sau ceva de genu... inseamna ca am fost notificat.... si daca am primit prin posta acele notificari, la fel insemana ca am fost notificat... deci inseamna ca amenzile mai vechi de 5 ani nu au fost prescrise.....
Dar acest lucru este o imbecilitate.. de unde sa stiu eu... sa ma uit pe nu stiu ce site pentru nu stiu ce amenzi... plus ca eu nu am semnat pentru nici una din aceste notificari.. nu am fost niciodata acasa.. au fost doar parintii mei.. care nu au semnat pentru primirea acestora....
Intrebare: cum pot in momentul acesta sa combat aceasta lege imbecila? Vreau sa platesc amenzile, sunt de acord cu poprirea, dar nu pentru cele mai vechi de 5 ani care ar trebui prescrise.
Pentru amenzile mai vechi de 5 ani ar trebui sa faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de la poprire. Insa spuneti ca poprirea a fost infiintata in 2011, ceea ce insemna ca aveati 15 zile de la acel moment.
Amenda
geani22
O mica intrebare??Am primit acasa acum cateva zile o instiintare de la anaf precum ca am de platit catre stat 500 ron din urma unei amenzi.....intrebarea ea ... (vezi toată discuția)