avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Emitere factura pe baza de acord
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Emitere factura pe baza de acord

Salutare,

Va rog mult sa ma ajutati.

Daca am incheiat un acord (agreement) cu o tara din UE pentru prestarea unor servicii, nu am incheiat un contract, se pot emite facturi si care ar fi procedura legala.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Elof , utilizator 17:26, 29 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facturi pfa lcnd2 lcnd2 Salut, Am un contract cu o firma de prestare servicii incheiat de ceva timp si 3 facturi neachitate. Numai 1/4 dintr-o factura a fost achitata Care este ... (vezi toată discuția)
Poate o pfa din alta tara a ue sa factureze o societate din ro la care este asociat? TotoBOD TotoBOD O firma opereaza in Romania si detine contracte de prestare servicii, la care asociatul majoritar lucreaza activ. Deci firma, ca sa presteze serviciile, are ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare scutite de plata tva Daria8 Daria8 Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat, va rog Am o societate neplatitoare de TVA in Romania. In luna decembrie am solicitat inregistrarea ca platitor de ... (vezi toată discuția)