avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Neplata facturi PFA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Neplata facturi PFA

Salut,

Am un contract cu o firma de prestare servicii incheiat de ceva timp si 3 facturi neachitate. Numai 1/4 dintr-o factura a fost achitata

Care este procedura legala pentru a le cere achitarea facturilor si pentru a rezilia contractul? In acesta scrie ca se poate rezilia contractul in termen de 10 (sau 15) zile in caz de neplata facturii.

Ma puteti ajuta cu niste sfaturi, va rog?
Cel mai recent răspuns: lcnd2 , utilizator 10:24, 27 Octombrie 2010
Problema dvs. nu este rezilierea contractului ci achitarea serviciilor conform facturilor.
Solutia este somatia de plata, cu indicarea faptului ca-i veti actiona in judecata, pentru plata facturilor restante.
Ca si sfat: incercati sa pastrati nr. facturilor neachitate la 1... nu mai continuati prestarea unor servicii despre care banuiti ca nu veti fi platit... altfel, vi se poate reprosa faptul ca ati fost de acord cu intarzierea sau neplata...
Va multumesc pentru raspuns.

Numarul facturilor neachitate este de 3. De obicei plata intarzie, motiv pentru care am continuat prestarea serviciilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract intre 2 firme, una avand datorii catre cealalta carlito carlito Am o mica firma (2 angajati) care presteaza servicii de proiectare catre alta firma, in urmatoarele conditii: -exista un contract de prestari servicii pe ... (vezi toată discuția)
Abuz contract servicii telefonie miky3 miky3 Buna seara! In 2012 am incheiat ca persoana juridica un contract pe 3 ani pentru telefon fix si internet. In 2013 am mai semnat un act aditional de prelungire ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor robert22 robert22 am o firma de internet pe care am suspendato luna trecuta. pana in februarie firma mea inka kumpara internet de la o alta firma. avand imposibilitate de plata ... (vezi toată discuția)