avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acoperis in indiviza comuna sau nu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acoperis in indiviza comuna sau nu

As dori sa aflu daca acoperisul blocului unde locuiesc este in indiviza comuna sau nu.

Locuiesc la mansarda in ap cu o camera,deasupra se afla un pod neamenajat deocamdata . Podul este inregistrat cu CF si figureaza in CF colectiv ca si apartament. As dori sa stiu daca acoperisul este in indiviza comuna sau nu.
Cel mai recent răspuns: zolidav , utilizator 15:59, 30 Decembrie 2015
Acoperisul blocului este in proprietatea comuna a tuturor proprietarilor de apartamente si spatii cu alta destinatie din acel bloc, tot asa cum este subsolul, fatada blocului, casa scarii, liftul, instalatiile de apa comune s.a.m.d.
Multumesc frumos de raspuns. Va dores un an nou fericit!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste liftul chiar daca apartamentul nu este locuit? daniela florina daniela florina Buna ziua Ma intereseaza cum se imparte plata pentru service-ul liftului, adica daca factura de intretinere a liftului de imparte la toti proprietarii ... (vezi toată discuția)
Spatiile comune dintr-un imobil liviu_navacioiu liviu_navacioiu Buna ziua! Vreau sa stiu si eu in ce document sunt trecute clar (denumire si suprafata) care sunt partile comune ale unui imobil. Multumesc. Cele ... (vezi toată discuția)
Mansardarea podului la bloc - legal? blsqt blsqt buna ziua! numele meu e liviu si ma confrunt cu o situatie careia incerc cu ajutorul dumneavoastra si al acestui forum sa ii gasesc o solutie. am cumparat de ... (vezi toată discuția)