avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE DE INTRETINERE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE DE INTRETINERE

Platesc pensie de intretinere fetei mele care a implinit varsta de 18 ani si care nu a terminat inca scoala,mai are pana in vara anului 2016 cand va da bacul.am si eu o intrebare daca sunt obligata sa mai platesc pensie perioada aceea pana se inscrie la facultate
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:44, 30 Decembrie 2015
Daca continua studiile si nu realizeaza venituri aveti obligatia legala de a-i asigura intretinere pe toata perioada scolarizarii, nu mai mult de 26 de ani, daca aceasta obligatie este stabilita printr-o hotarare judecatoreasca sau prin prestarea de buna voie a intretinerii in sprijinul educarii si cresterii copilului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru intretinere intre liceu si facultate sucice sucice Buna ziua! Va rog frumos sa-mi lamuriti cateva probleme cu pensia de intretinere. Sotul are un fiu care a implinit 18 ani in luna iunie 2016. In iulie a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as dori, dacă se poate, câteva lămuriri. am doi ... TiganusNelutu TiganusNelutu Bună ziua! As dori, dacă se poate, câteva lămuriri. Am doi copii, unul major și unul minor pentru care plătesc pensie de întreținere în cuantum de ... (vezi toată discuția)
Continuitate pensie intretinere mihai_s mihai_s Printr-o hotarare judecatoreasca s-a stabilit plata unei pensii de intretinere pana la implinirea varstei de 18 ani sau pana la finalizarea studiilor dar nu ... (vezi toată discuția)