avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare fizica si hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare fizica si hartuire

sunt amenintat si hartuit de o persoana pe care nu o cunosc si care mi-a fost prezentata prin inselatorie de catre alta persoana la care eu am o datorie banala.am fost invitat la o intalnire de catre acea persoana la care am datoria si acolo m-am trezit fata in fata cu a treia persoana.cel la care eu am datoria mi-a spus ca de acum inainte trebuie sa ii dau banii acelei personae care mi-a fost pusa in fata efectiv fara sa stiu de ea ca vine la intalnire.din capul locului am fost amenintat ca daca nu ii dau banii ma inchide,ca ma cioparteste etc.am inregistrari cu el audio.am reusit sa ii gasesc fotografia si dataele.am adresa lui de mail si vreau sa stiu de ce daca eu am o datorie la o persoana fara nici un fel de act am fost pus in fata acestui "recuperator" si ce pot sa fac ca sa opresc amenintarile si hartuirea care vin din partea lui.multumesc
Cel mai recent răspuns: tibigrigo , utilizator 01:00, 30 Decembrie 2015
Depuneți plangere la politie.
va multumesc mult.sper sa reusesc.as avea nevoie totusi de un avocat legat de alta problema referitoare la o plangere penala nedreapta.nu cunosc pe nimeni si nu stiu ce sa fac.poate imi recomandati pe cineva sau ma ajutati.multumesc mult pt raspunsul anterior si de fapt ar mai fi o intrebare:unde sa depun plangerea daca nu ii cunosc adresa?stiu doar emailul si adresa de fb si numele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)
Amenintare pe internet daniel1948 daniel1948 Pe chatul unui joc am fost amenintat de 2 persoane ca vor veni sa ma bata.Cum s-a ajuns la situatia asta?Eram cunoscuti pe un joc ca sa zic asa, le am dat ... (vezi toată discuția)
Hartuire verbala si scrisa adina83 adina83 Buna ziua.As dori sa stiu cum este interpretata hartuirea verbala si scrisa in justitie? Stiu o persoana care a fost injurata la telefon si apoi au fost ... (vezi toată discuția)