Buna ziua. Am rugamintea de a-mi oferi un sfat, o parere, asupra urmatorului subiect: de curand am participat la un concurs pentru un post de inspector superior ( functie de executie ) in cadrul Directiei Antifrauda. Pentru acelasi post a mai concurat o persoana, care lucra deja in cadrul ANAF. Am fost admis la proba scrisa cu un punctaj destul de mare si am fost declarat admis si la interviul oral. Dar, cealalta persoana a obtinut un punctaj putin mai mare la proba scrisa si a fost, de asemenea, admisa la interviu. Ca urmare, in final, a fost declarata admisa pe post acea persoana, departajarea facandu-se conform legii, in baza punctajului obtinut la proba scrisa. Mentionez ca numirile pe post nu s-au facut inca. Si acum vine partea interesanta> Ulterior ( respectiv decembrie 2015), aceasta persoana a participat si la un concurs de promovare intr-o functie de conducere , tot la antifrauda, si a fost admisa. Asadar, a renuntat la postul de inspector superior, chiar inainte de a primi avizul de numire pe post. Credeti ca as avea vreo sansa pentru a fi eu chemat pentru acest post ? Multumesc anticipat pentru orice raspuns sau sugestie.
Angajare
Alinutza82
Cum este posibil ca în cazul în care la un concurs pentru ocuparea unui post de muncitor calificat dulgher tâmplar, la Primăria Asău, județul Bacău sa ... (vezi toată discuția)