avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere judecator camera preliminara- instanta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere judecator camera preliminara- instanta competenta

Buna dimineata,
Eu locuiesc intr-un oras resedinta de judet. Infractiunea de abuz in serviciu, asa cum o consider eu, a avut loc intr-o comuna de langa un orasel, care are si judecatorie si parchet. Plangerea penala am depus-o la parchetul de pe langa judecatoria din acel orasel.
Intrebare: plangerea la judecatorul de camera preliminara pot sa o depun la judecatoria din orasul resedinta de judet, unde am domiciliul, sau este obligatoriu sa o depun la judecatoria din acel orasel?
Cu mii de multumiri,
Cel mai recent răspuns: seny2015 , utilizator 13:12, 30 Decembrie 2015
Buna ziua,
Multumesc mult pt raspuns. Va doresc tuturor utilizatorilor un an 2016 plin de sanatate, fericire, liniste si prosperitate. LA MULTI ANI!
Cu toata dragostea,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)
Judecatorul de camera preliminara competent sa solutioneze plangerea la o ordonanta a procurorului geenral adjunct de la langa curtea de apel miriuta999 miriuta999 Va rog sa imi spuneti care este judecatorul de camera preliminara care este competent sa judece o plangere formulata impotriva unei Ordonante a procurorului ... (vezi toată discuția)
Greseala sau inducere in eroare? danaa1 danaa1 O plangere penala este cercetata de parchetul de pe langa tribunal. Procurorul de caz claseaza dosarul. S-a facut plangere la prim procuror. Prim procurorul ... (vezi toată discuția)