avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Norma de venit PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Norma de venit PFA

Buna ziua,
Detin un PFA din 2013 in sistem real, cod caen 5821. Vreau sa imi mai iau un cod caen, 6202 sau 6203, cu norma de venit. Daca in 2016 depun declaratiile 220 pt sistem real pe zero si obtin venituri doar pe cel de norma de venit, taxele le platesc doar la norma de venit, nu? Dar daca obtin venituri si pe 5821 si pe 6202, se trec automat toate veniturile in sistem real si platesc taxele ca si pana acum, trimestrial?

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite pfa in sistem real vs norma de venit in 2016 nlaur86 nlaur86 Buna ziua, Stiu ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa multe dintre ele se bat cap in cap, motiv pentru care voi relua acest subiect. Vreau sa imi ... (vezi toată discuția)
Trecere pfa de la sistem real la norma de venit MrDerpson MrDerpson Salut, In prezent am un PFA 7022 - consultanta in afaceri si management (sistem real). Doresc sa fac trecerea la 6202 - consultanta in tehnologia ... (vezi toată discuția)
Schimbare regim din norma venit in sistem real in timpul anului RemusR09 RemusR09 Buna ziua! PFA cu norma de venit pana in 14.10.2020, pe cod CAEN 6202 Din 14.10.2020 am adaugat coduri CAEN supliementare (6201, 6203 si 6209) context in ... (vezi toată discuția)