avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie mobila din strainatate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie mobila din strainatate

Buna ziua, daca ma aflu in Anglia si doresc sa reziliez contractul de telefonie mobila de la Digi, pe care il foloseste fiul meu, ce se poate face?(contractul este semnat de mine)
Cel mai recent răspuns: hincuvictor , utilizator 10:15, 2 Ianuarie 2016
Daca aveti contractul in fata, in continutul sau scrie modalitatea de reziliere/incetare.
Daca conditiile sunt indeplinite, in principiu, este necesar sa depuneti o cerere in acest sens (direct sau prin mandatar), la biroul unde ati incheiat contractul initial.
Buna ziua.
Din pacate, cei de la RCS- RDS si DIGI au o procedura mai complicata de reziliere. Vorbesc din proprie experienta!
Sunteti nevoit sa reveniti in tara si mergeti la sediul RCS-RDS unde ati incheiat contractul, pentru reziliere. SIM-urile DIGI se predau!! Abia apoi se face rezilierea!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rcs-rds (televiziune si internet) Alex.. Alex.. Buna ziua ! Am un contract cu RCS-RDS pe o durata de 12 luni cu serviciile de internet si televiziune, care expira undeva prin octombrie. Problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Contract firma de cablu/internet violeta77 violeta77 Am semnat un contract de furnizare servicii telefonie fixa+mobila+internet cu RDS/RCS in temeiul caruia trebuia sa primesc pentru partea de telefonie mobila un ... (vezi toată discuția)