avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de timru judiciar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de timru judiciar

va rog sa-mi spuneti daca s-a modificat taxa de timbru pt. declaratia de creanta? sau a ramas tot 39 lei si tmbru de 0.30 bani. multumesc
Cel mai recent răspuns: kintaregala , utilizator 11:39, 27 Iulie 2009
Art. 6 lit. c din Leg. 146/1997 modificata, prevede ca actiunile, cererile si contestatiile introduse in temeiul Leg. 85/2006 privind procedura insolventei se timbreaza cu 39 lei.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru declaratie de creanta ancabanciu ancabanciu Buna ziua. Daca am depus declaratia de creanta in termen dar nu am depus chitanta reprezentand taxa de timbru ce se poate intampla? Mentionez ca termenul ... (vezi toată discuția)
Taxa ContSters154162 ContSters154162 Legat de cererea de admitere a unei creante, debitorul fiind in insolventa: unde se plateste taxa, la primaria de la sediul platitorului sau la sediul firmei ... (vezi toată discuția)
Care este valoarea unui timbru judiciar ce trebuie sa - l depun la o cerere pt deschiderea insolventei? glo glo care este valoarea unui timbru judiciar ce trebuie sa l depun la o cerere pt deschiderea insolventei? multumesc (vezi toată discuția)