avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indiviziune neefectuata, demolare constructie veche si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indiviziune neefectuata, demolare constructie veche si constructie noua ilegala

Mama a murit in anul 2011. Conform mostenirii lasate de defunctul ei tata, la aceasta aveau dreptul mama si fratele ei. Fratele mamei a demolat, dupa decesul mamei, casa batreaneasca, cu tot cu partea ce i se cuvenea mamei si a construit o casa noua, fara a avea acceptul meu, in calitate de unic fiu, si, implicit, unic mostenitor al averii mamei. Am incercat sa rezolv amiabil cu unchiul meu dar, nu a dat curs intelegerii verbale. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a incheia convenabil pentru ambele parti? Multumesc! Sper sa primesc un raspuns cat mai cuprinzator.
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 19:46, 1 Ianuarie 2016
In acest caz pentru a putea sa stingeti conflictul aferent si care v-a priciniut anumite pagube morale sau materiale va rog sa va uitati peste contractul de mostenire si sau sa ii cereti la sediul primariei printr-o petitie cerere toate actele aferente proprietatii si sa va uitati si peste actele aferente care sunt in proprietatea casei si a terenului in cauza ... daca nu exista nici un act doveditor pentru a face acest demers sau cum mama dumneavoastra a imputernicit prin cai legale ceea ce inseamna demolare / constructie va rog sa ma anuntati prin e-mail ( mesaj ) , voi incerca sa va ajut

P.S. : Va rog veniti cu mai multe detalii , nu mai scrieti doar ideea de baza .
Sper ca nu am deranjat conducerea site-ului iarasi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, un sfat daca se poate adammarian adammarian Bunicii mei din partea mamei mele au lasat in urma decesului o casa la tara cu 3 camere,si cateva terenuri in nordul Moldovei. 16000 mp intravilan si 16000 mp ... (vezi toată discuția)
Mostenire aurelia i iordache aurelia i iordache Bunica mea a murit acum 5 ani, lasind in urma o casa si teren agricol intr-o comuna in jud.Olt. A avut 2 fii - tatal meu (care a decedat inaintea bunicii) si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu mostenirea; oare mi-am pierdut drepturile? silentk6 silentk6 Buna ziua, am 21 de ani, sunt din Cta si am cateva intrebari cu privire la o mostenire. Mentionez ca nu am avut deloc bani de consultanta juridica, deci cu ... (vezi toată discuția)